Chelsea - Steaua: Lampard se teme de echipa lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea - Steaua: Frank Lampard este precaut în privinţa returului din optimile Europa League, când echipa sa va porni cu dezavantajului scorului din prima manşă, după ce a pierdut cu 1-0 în faţa roş-albaştrilor, pe Arena Naţională.

Unul dintre cei mai longevivi jucători ai lui Chelsea, Frank Lampard, a lăudat prestaţia Stelei din prima manşă a optimilor Europa League: „Steaua are o echipă bună, cu jucători foarte tehnici cu mingea la picior, aşa cum sunt mai toate echipele europene în această fază a competiţiei. Va fi un meci dificil, în tur am avut probleme cu gazonul, dar aici va fi mult mai bun“, a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al grupării de pe Stamford Bridge.

Mijlocaşul este de părere că echipa sa are nevoie de tărie pentru a se putea califica în sferturile Europa League: „Faptul că nu am înscris în deplasare o să ne facă o seară grea cu Steaua. Vom fi la limită, dar trebuie să credem că avem caracterul de a întoarce scorul“.

În vârstă de 34 de ani, Lampard evoluează pentru Chelsea de 12 sezoane, timp în care a jucat în 594 de partide şi a marcat de 199 de ori. Meciul Chelsea - Steaua se va juca pe Stamford Bridge, începând cu ora 22.05 şi va fi transmis de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite