Bistriţa – CFR Cluj 0-5: şi-au descărcat toate frustrările pe „săracii“ Ligii I. Prima victorie pentru campioană de la 9 decembrie 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu a înscris din penalty pentru 2-0
Cadu a înscris din penalty pentru 2-0

Ardelenii au obţinut primul succes din 2013 în compania unei formaţii, care are un fond de salarii incredibil de mic pentru primul eşalon din fotbalul românesc.

De 11 partide oficiale a avut nevoie CFR Cluj, pentru a obţine prima victorie în acest an! După cinci remize şi cinci înfrângeri, campioana a zdrobit Gloria Bistriţa, o formaţie care, probabil, ar avea probleme şi în Liga a II-a. 

Cu mulţi fotbalişti tineri şi anonimi, şi cu un fond de salarii de doar 25.000 de euro pe lună, Bistriţa aşteaptă doar finalul campionatului pentru a merge în „B“.

Duminică, elevii lui Nae Manea n-au avut nicio şansă în faţa CFR-ului, care a obţinut o victorie categorică. Hora (17), Cadu (63-penalty), Weldon (65), Deac (86) şi Buş (89) au înscris, pentru a răzbuna toate nereuşitele din partea a doua a sezonului. 

La 1-0, Bistriţa a rămas în zece oameni. Dolha a fost eliminat, iar CFR a primit un penalty, care a fost transformat de Cadu.

A fost prima victorie pentru Eugen Trică, în calitate de antrenor al CFR-ului. Rezultatul a ridicat formaţia clujeană un loc în clasament, de pe 9 pe 8, cu 39 de puncte.

De partea cealaltă, Bistriţa rămâne pe ultima poziţie cu 17 puncte, fiind la 10 puncte de locul 14, primul care asigură rămânerea în Liga I.

9

decembrie 2012 a fost data la care CFR câştigase ultimul meci până duminică seară, 3-2, acasă, cu Ceahlăul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite