VIDEO Euro 2016, Cehia - Croaţia 2-2. Meciul a fost oprit timp de patru minute din cauza huliganilor croaţi, care au aruncat cu torţe şi petarde pe gazon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cehia a reuşit să egaleze în minutul 90+3
Cehia a reuşit să egaleze în minutul 90+3

Echipa naţională a Croaţiei a terminat la egalitate, vineri, la Saint-Etienne, scor 2-2, cu Cehia, în etapa a doua a Grupei D, cehii reuşind golul egalizator în minutul 90+3, din penalty.

Golurile croaţilor au fost marcate de Perisici '37 şi Rakitici '59, în timp ce pentru cehi au înscris Skoda '76 şi Necid '90+3 din penalty. 

În minutul 86, partida a fost întreruptă timp de patru minute, după ce fanii croaţi au aruncat cu torţe şi petarde în teren. 

Câţiva stewarzi au pătruns pe teren pentru a scoate torţele, dar unul dintre ei a căzut la pământ după ce o petardă a izbucnit în apropierea sa. Meciul s-a reluat, dar incidentele au continuat în sectorul rezervat fanilor croaţi.

Cehia: Cech - Kaderabek, Hubnik, Sivok, Limbersky - Plasil (Necid '86) - Rosicky, Skalak (Sural '67), Krejci, Darida - Lafata (Skoda '67). Selecţioner: Pavel Vrba.

Croaţia: Subasici - Srna, Corluka, Vida, Strinici (Vrsaljko '90+8) - Badelj, Modrici (Kovacici '62) - Brozovici, Rakitici (Schildenfeld '90+7), Perisici - Mandzukici. Selecţioner: Ante Cacici.

Mijlocaşul croat Ivan Rakitici a fost desemnat de UEFA jucătorul meciului. Rakitici, care a jucat până în minutul 90+7 al meciul de la Saint-Etienne, a marcat golul doi al croaţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite