Cât de jos a ajuns campionatul românesc: Dinamo vrea să-şi „întărească“ lotul cu un jucător cu un CV de râsul curcilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc îl ia peste picior pe cel arab, însă nu vede sau închide ochii la propria sa prăbuşire. „Adevărul“ prezintă două situaţii care vorbesc de la sine.

Meciurile din Liga I sunt tot mai slabe de la un sezon la altul, iar asta pentru că actorii principali, adică jucătorii, sunt de o calitate îndoielnică. 

Iar ultimul fotbalist cu care Dinamo vrea să-şi întărească lotul (!!!) arată că ne îndreptăm spre un nivel şi mai jos decât cel actual. Dolce Sport a anunţat ultima ţintă a „câinilor“ pentru perioada mercato: Kaj Leo i Bartalsstovu. E mijlocaş, poate juca şi atacant (deşi a dat doar două goluri în 2015), e feroez şi e liber de contract. 

Bartalsstovu a evoluat ultima dată la Levanger, în liga a doua norvegiană. El are şapte selecţii în echipa naţională a Insulelor Feroe, fiind integralist în ultimul meci din preliminariile Euro 2016, 0-3 cu România.

50.000 de euro e cota de piaţă a lui Bartalsstovu, potrivit site-ului de specialitate, transfermarkt.de.  

Belgienii i-au dat „reject“ lui Elhamed

Altă ştire care confirmă nivelul scăzut al Ligii I are legătură tot cu Dinamo. Potrivit gsp.ro, Hatem Abd Elhamed, mijlocaşul israelian care a fost atât de apreciat în „Ştefan cel Mare“, e pe cale să se întoarcă la Dinamo sub forma de împrumut. Motivul? După plecarea din Liga I, jucătorul de 24 de ani a ajuns la Gent, liderul din Belgia, acolo unde a evoluat doar şapte minute în actuala stagiune. 

Elhamed a bifat 13 meciuri şi 3 goluri la Dinamo în sezonul trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite