Cârţu, explicaţii pentru evoluţia penibilă a Craiovei: de ce a pus „autobaza“ în faţa Stelei şi cum a comentat arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul oltenilor a început seria declaraţiilor care sfidează logica, imediat după remiza de duminică. Din păcate, a continuat să facă afirmaţii ciudate şi la 24 de ore după meci.

CS U Craiova şi Steaua au făcut o antireclamă pentru fotbal în cea mai importantă confruntare a etapei cu numărul 19, iar la final, Sorin Cârţu a şocat: „Am câştigat şi mai mulţi suporteri după acest joc“.

„Sorinaccio“ n-a admis că oltenii au avut o prestaţie sub orice critică – n-au avut o ocazie în 90 de minute! – nici la o zi după meci. Mai mult, în loc să fie corect şi să recunoască faptul că arbitrajul a favorizat, clar, echipa sa, Cârţu a avut tupeul de a spune că steliştii nu trebuie să facă referiri la prestaţia brigăzii care a condus partida.

Ce a spus?

„Eliminarea lui Brandan a fost corectă, dar ce trebuia să facem în plus în faţa unei echipe ca Steaua? Să facem exces de zel şi să facem pressing în 10 oameni? Echipa asta încă se caută. N-aveam speranţe la ceva mai mult de un 0-0. I-am lăsat să centreze pentru că nu aveau jucători care să câştige dueluri cu Frăsinescu sau cu Acka.

În locul lor n-aş mai aduce aminte de diverse faze, din moment ce au avut aproape o repriză în superioritate numerică. Steaua trebuie să fie deranjată că jucătorii n-au avut ocazii mari. S-a simţit lipsa lui Sânmărtean, sunt convins că altul ar fi fost rezultatul cu el pe teren. Steaua n-are jucători care să scoată oameni din joc“, a declarat Cârţu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite