Campioană fără Viitor! Echipa lui Hagi n-a trecut nici de Voluntari, iar Ţucudean a plecat de la clubul „Regelui“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a scos doar un rezultat de egalitate în meciul cu FC Voluntari de acasă, scor 0-0, al patrulea joc la rând în campionat fără gol marcat.

După eşecul usturător cu APOEL Nicosia şi trei înfrângeri la rând în campionat, Viitorul n-a izbutit să spargă gheaţa nici în meciul de acasă cu FC Voluntari. A fost 0-0 la capătul unui meci anost, cu puţine faze de poartă.

Viitorul acumulează astfel doar patru puncte din cinci meciuri: 3-0 cu Gaz Metan, 0-2 cu CFR, 0-1 cu Dinamo, 0-1 cu Sepsi şi acest 0-0 cu Voluntari. 

De la Viitorul a dispărut şi George Ţucudean, atacantul plecând val-vârtej în urma unui conflict cu cei din stafful campioanei. 

"Adevărul e că Ţucudean nu a mai rămas în cantonament, a zis că nu mai poate să joace din 3 în 3 zile şi a vrut să plece acasa. Toată strategia mea a fost cu el. Din pacate, ne-a părăsit când a fost mai greu.

E primul jucător care refuză să joace. Vom face o şedinţă, ne vom gândi la ce vom face, e ceva nou în România. Eu ştiu că jucătorul are drepturi, dar are şi obligaţii", a spus Hagi la LookTV. 

FC Viitorul a precizat, marţi, într-un comunicat, că atacantul George Ţucudean şi-a manifestat intenţia să plece din cantonament din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se poate concentra la fotbal în această perioadă. Este "un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă", au precizat conducătorii clubului patronat de Gheorghe Hagi.

FC Viitorul: Rîmniceanu - R. Benzar, Ţîru, M. Constantin, Cr. Ganea - Cicâldău (Mladen '79), Nedelcu, Lopez - Chiţu, Fl. Coman (Cioablă '79), O. Herea (Eric '62). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Voluntari: Petrariu - Maftei, Balaur, M. Popescu, Olteanu - Novac, Popadiuc (Căpăţână '81) - Ivanovici (Trandafirescu '89), Marinescu, Voduţ - Tudorie (G. Deac '64). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite