Articol publicitar

Cădar Marius vă prezintă Ghid Pariuri Online 2017, joacă 100% legal şi în siguranţă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Cădar Marius, fondatorul comunităţii PariuriX.com, a lansat la începutul anului GHID 2017 PARIURI ONLINE, o publicaţie digitală care are rolul de a-i informa şi pregătii pe pariorii români pentru succes.

Specialistul care a migrat zeci de mii de pariori către online în ultimul deceniu a pus cap la cap toate solicitările pe care le-a primit din partea celor peste 52.500 de următori pe care îi are pe pagina sa de Facebook şi nu numai, pentru a realiza cartea electronică menită să-i îndrume pe pariori să joace 100% legal, în siguranţă şi într-o manieră care să le sporească realmente şansele de câştig.

Rezultatele muncii sale nu au întârziat să apară: „Am discutat în Ianuarie 2017 cu sute de pariori, am muncit şi 16 ore pe zi pentru a-i ajuta să înţeleagă avantajele pariurilor online, şi se pare că suntem pe drumul cel bun. Numărul jucătorilor care aleg să revină online sau să joace pentru prima dată pe internet creşte considerabil,” a declarat Cădar Marius, unul dintre primii pariori de pe online din România.

Expertul a ne-a spus care au fost şi motivele pentru o parte din pasionaţi renunţaseră temporar la pariurile pe internet: „Majoritatea celor care renunţaseră la online au făcut-o pentru că le este greu să se controleze. Aici i-am ajutat cu sfaturi şi cei care au urmărit pagina mea de Facebook au jucat împreună cu mine recomandările specialiştilor PariuriX.com reuşind astfel să deţină un control mai bun al banilor.”

Descarcă Ghid 2017 Pariuri Online

s

Cei care descarcă publicaţia vor găsi o surpriză plăcută pe ultima pagină, şi anume: alte două cărţi electronice care îi vor ajuta să se specializeze şi mai mult în fenomen.

Primul autor al unei cărţi dedicate pariurilor care se tipăreşte în România a mai insistat şi asupra unei alte idei, care vizează în primul rând sporirea profitabilităţii: „De-a lungul anilor am pariat la mai multe case de pariuri sportive online şi am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenţie pentru a putea câştiga la pariuri online pe termen lung. Cel mai bine deschideţi un cont la fiecare agenţie pe care vi-o recomand şi alegeţi să jucaţi acolo unde găsiţi celei mai mari cote”.

MAI JOS GĂSIŢI CASELE DE PARIURI RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS LA CARE PUTEŢI JUCA 100% LEGAL ŞI FĂRĂ NICI UN RISC:

Deschide cont la Sportingbet

t

Este una dintre primele agenţii de pariuri lansate în mediul online şi totodată una din puţinele care rezistă în forţă din 1997 şi până acum. În toamna anului trecut, operatorul şi-a lansat o nouă interfaţă web, aplicaţii mult mai intuitive şi bine-optimizate, dar şi o selecţie de cote mult mai mari decât cele cu care eram obişnuiţi. Utilizatorii Sportingbet din România au ocazia să revendice câteva oferte zilnic!

s

Casa de pariuri online Netbet se remarcă prin numărul mare de oferte special create în jurul evenimentelor sportive de mare interes pe care le propune utilizatorilor săi. Oferta vastă de pariuri live este un alt lucru care iese în evidenţă cu privire la acest operator, care dispune de foarte multe meciuri, opţiuni de pariuri şi transmisiuni live. În cadrul cazinoului online al acestui operator se pot practica 250 de jocuri, printre care şi câteva sloturi video ca la aparate.

g

Unibet a primit titlul de Operatorul anului în 2016 din partea EGR şi în 2015 din partea IGA, în cadrul prestigioaselor gale ale jocurilor de noroc online. Agenţia le oferă posibilitatea de a juca bingo, poker şi jocuri de cazinou, pe lângă pariuri sportive, tuturor pasionaţilor de adrenalină din România. În plus, Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu publică predicţii şi avancronici pe site-ul Unibet.

d

La origine, Betfair a fost şi rămâne cea mai populară casă de Sports Betting Exchange din lume, însă titratul operator Britanic s-a specializat şi pe zona de pariuri tradiţionale în ultimii ani, oferind o serie de funcţii demne de invidiat. Spre exemplu, Asigurarea Biletelor este o facilitate care le permite jucătorilor să primească miza înapoi dacă pariul lor este pierzător, în schimbul diminuării cotei totale.

t

Betano este una dintre cele mai surprinzătoare apariţii de pe piaţa românească de jocuri de noroc din ultimii ani. Operatorul grec a ieşit la rampă cu o serie de oferte tentante, cum ar fi „Marjă 0%”: care propune zilnic în ofertă câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet şi volei care primesc cote maxime pentru linia 1X2 sau „Miza înapoi la 0-0”: un ramburs pentru pariurile pierzătoare de tip Scor Corect sau Pauză/Final.

d

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite