Ca la olteni, la nimeni: Craiova lui Olguţa a terminat pe locul 1 în B2, dar pregăteşte schimbarea antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Balaci e din ce în ce mai aproape de CS U Craiova
Ilie Balaci e din ce în ce mai aproape de CS U Craiova

În ultimul deceniu, scandalul a fost mai mereu în toi la Universitatea Craiova. Nici cealaltă echipă a oraşului, CS U Craiova, apărută peste noapte, n-are o conducere echilibrată.

Olguţa Vasilescu şi oamenii ei l-au schimbat pe Erik Linkar de pe bancă, la puţin timp după startul campionatului. În locul fostului antrenor a fost instalat Ovidiu Stângă, iar mutarea a dat roade. CS U Craiova a încheiat prima parte a sezonului pe locul 1 în B2 cu şanse mari la promovare.

Numai că acum, potrivit unor zvonuri care prind contur, se pregăteşte debarcarea lui Stânga şi aducerea lui Balaci. Actualul antrenor al celor de la CS U a confirmat această variantă.

Ce a spus?

„Domnul Mihai Rotaru (n.r. – finanţatorul echipei) mi-a spus că intenţionează să-l aducă manager general la echipă pe Ilie Balaci, dar nu mi-a lăsat impresia sau, mai bine zis, nu mi-a spus în faţă că doreşte să-l pună antrenor în locul meu pe dânsul. Acum, eu nu ştiu ce înţelege cu adevărat nea Ilie prin funcţia de manager. Însă, dacă domnul Rotaru consideră că trebuie să fiu înlocuit cu Ilie Balaci, pe banca tehnică, atunci să-mi spună în faţă, că nu mă mai vor antrenor, iar eu mă dau la o parte. Să ştii că Ovidiu Stîngă nu ţine de scaun, chiar dacă eu consider că am făcut o muncă bună la echipă şi avem şanse foarte mari să promovăm. Însă, totul e să mi se spună în faţă şi mă voi da la o parte fără nici o reţinere“, a declarat Stângă pentru „Fanatik“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite