Ca-n filmele cu proşti: A fost depistat pozitiv cu cocaină înainte de Jocurile Olimpice, după o întâlnire cu o femeie cunoscută printr-un anunţ matrimonial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shawn Barber (foto: Twitter)
Shawn Barber (foto: Twitter)

Un atlet canadian, campion mondial în 2015 la săritura cu prăjina, a avut parte de o experienţă demnă de un scenariu de Hollywood în această vară. El a fost contaminat cu cocaină în timpul unei întâlniri cu o femeie cunoscută după ce a postat un anunţ pe Craigslist.

Centrul de Soluţionare a Litigiilor din Sport din Canada a decis totuşi că Shawn Barber nu este vinovat de dopaj şi a dat publicităţii, joi, raportul complet în acest caz. "În data de 8 iulie 2016, cu o zi înainte de aconcura la Campionatele Canadei, la Edmonton, Barber a postat un anunţ în secţiunea «întâlniri ocazionale». 

El a folosit un pseudonim. A specificat în anunţ că vrea să întâlnească o femeie care nu foloseşte droguri şi nu este bolnavă. De asemenea, a indicat că vrea o persoană «profesionistă». Barber a declarar că scopul anunţului săău era să găsească o parteneră pentru o săptămână sau un weekend ca să se elibereze de stres. El a recunoscut că şi-a dorit ca, dacă totul mergea bine, să aibă o întâlnire de tip sexual. A ales să nu meargă în baruri şi cluburi, deoarece acestea sunt asociate cu drogurile şi alcoolul", se arată în raportul citat de News.ro. 

În document se menţionează că, după ce a respins oferte care nu i s-au părut de încredere, sportivul a fost abordat de un bărbat care i-a trimis fotografia unei femei de care i-a plăcut lui Barber. Bărbatul a precizat că femeia respectivă are doi copii, ceea ce l-a făcut pe Barber să creadă că femeia ar fi "mai atentă, mai rezervată". Cei doi au stabilit o întâlnire într-o cameră de hotel din Edmonton. 

Femeia, care ulterior a dat declaraţii în faţa oficialilor Centrului canadian de Soluţionare a Litigiilor din Sport, a recunoscut că a consumat cocaină înaintea întâlnirii cu sportivul, chiar în baia camerei de hotel. Ea a menţionat că a consumat şi alcool. Shawn Barber a declarat că atunci când a ajuns în camera de hotel bărbatul care l-a abordat pe Craigslist era acolo şi femeia era în baie. În cameră nu existau semne că s-ar fi drogat cineva. Femeia a ieşit din baie şi i-a oferit sportivului o băutură, însă acesta a refuzat. 

Bărbatul a plecat din cameră dar a a rămas în zonă, lăsându-i pe femeie şi pe sportiv acolo. Cei doi au discutat aproximativ cinci minute,după care s-au sărutat. "El nu a observat un gust neobişnuit. Întâlnirea lor sexuală a durat aproximativ 30 de minute, perioadă în care s-au sărutat de mai multe ori", se precizează în raport. Femeia, care nu a primit bani pentru întâlnirea cu Barber, a declarat că regretă ce i s-a întâmplat sportivului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite