Ca la 40 de ani! Fiica cea mai mare a lui Ilie Năstase îi seamănă leit tatălui ei. E nemăritată şi lucrează la Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nathalie Năstase, primul dintre cei cinci copii pe care îi are Ilie Năstase, a împlinit 40 de ani şi este stabilită în Canada, la Montreal.

Nathalie a împlinit 40 de ani şi este nemăritată, fiind manager la un restaurant din centrul metropolei canadiene. Ea este rodul căsniciei lui Ilie Năstase cu Dominique Grazia, o căsnicie destrămată însă acum 36 de ani, pe când Nathalie avea doar 5 ani. Aceasta a recunoscut că are imagini destul de vagi din copilărie alături de cei doi părinţi, pentru că Ilie era mai tot timpul plecat la turnee.

Deşi nu i-a fost aproape, Năstase a avut grijă de întreţinerea fiicei sale, asigurându-i, din punct de vedere financiar, toate condiţiile. Nathalie, născută la Paris, a locuit cu mama ei în Spania, la Malaga, unde aceasta s-a stabilit ulterior divorţului de Ilie Năstase. Dominique Grazia este belgiancă şi se trage dintr-o familie foarte bună, iar părinţii ei n-au fost tocmai încântaţi de legătura cu fostul mare jucător român, care avea reputaţia unui afemeiat.

De altfel, începutul relaţiei dintre Ilie Năstase şi Dominique e de poveste. În 1971, Ilie participa la US Open, la New York şi a remarcat trei femei care veneau la fiecare meci al său, aplaudându-i pasele reuşite. Bineînţeles că a remarcat-o pe frumoasa bruneta Dominique Grazia, despre care nu ştia că este model în Belgia şi le-a trimis un bileţel, prin care le cerea să îl aştepte după meci. Asa a aflat că Nathalie şi Dominique veniseră din Belgia special pentru el, însoţite de mama lor, pentru că Nastase era idolul lui Nathalie, sora cea mica. Românului i-a plăcut însă foarte mult Dominique, chiar dacă aceasta nu era pasionată nici de tenis, nici de Ilie. După o săptămână în care s-a întâlnit cu ele zilnic, invitându-le în oras, Ilie s-a îndrăgostit, deoarece fata nu se purta ca alte admiratoare ale sale şi nu i-a cedat din prima seara.Aşa a juns să plece cu Dominique la Bruxelles. S-au logodit acolo şi după un an, în 1972, s-au căsătorit. Ea era foarte bogată, iar cununia lor civila a fost un eveniment de societate la Bruxelles. 

Nathalie şi-a cunoscut mai îndeaproape tatăl abia la maturitate, pentru că în copilărie petrecea câteva zile cu el doar în vacanţe. Ei au păstrat însă mereu legătura şi au o relaţie strânsă, ea venind de câteva ori şi în România. Nathalie Năstase seamănă leit cu Ilie, din punct de vedere fizic, fotografiile fiind elocvente în acest sens.

Ilie Năstase mai are alţi patru copii. Nicholas (28 de ani) şi Charlotte (26 de ani) au fost înfiaţi în timpul mariajului cu Alexandra King, iar  Alessia (12 ani) şi Emma (9 ani) s-au născut din căsnicia fostului tenismen cu Amalia Teodorescu.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite