Bucharest Open: Irina Begu a câştigat turneul şi la simplu, şi la dublu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu este noua campioană de la Bucureşti. În finala de la BRD Bucharest Open, jucătoarea noastră a trecut în două seturi, scor 6-3, 7-5, de Julia Georges.

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, după ce a depăşit-o în finală pe Julia Goerges, din Germania, scor 6-3, 7-5! Irina a avut un singur moment de slăbiciune, în setul al doilea, când Georges a reuşit un break la 3-3, însă după intervenţia antrenorului Begu a revenit şi s-a impus în două seturi.

De altfel, pe tot parcursul turneului, Irina nu a cedat niciun set. 

Astfel, trofeul de la Bucureşti rămâne în custodia româncelor, după ce anul trecut SImona Halep se impusese la arenele BNR. 

Premiul pentru câştigătoarea turneului de la Bucureşti este de 43.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, iar cea pentru învinsa din finală este de 21.400 de dolari şi 180 de puncte.
 

Update: a triumfat şi la dublu!

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Este al doilea trofeu al zilei pentru Begu, care s-a impus şi la simplu.

Begu şi Olaru au învins în finală cuplul Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2, scor 6-3, 6-3, într-o oră şi 19 minute.

Cele două românce au obţinut un premiu de 12.300 de dolari şi 280 de puncte în clasamentul de dublu.

Julia Georges acuză publicul bucureştean! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite