Boxul românesc a scăpat de suspendare: AIBA a recunoscut alegerea lui Doroftei în fruntea Federaţiei Române de Box

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AIBA a ridicat suspendarea Federaţiei Române de Box condusă de Leonard Doroftei FOTO Mediafax
AIBA a ridicat suspendarea Federaţiei Române de Box condusă de Leonard Doroftei FOTO Mediafax

Asociaţia Internaţională de Box Amator (AIBA) a ridicat suspedarea dictată împotriva Federaţiei Române de Box, sancţiune decisă în urmă cu aproape trei luni din cauza conflictului pe care forul mondial l-a avut cu fostul preşedinte al FR Box, Rudel Obreja.

Schimbarea preşedintelui Rudel Obreja cu Leonard Dorin Doroftei a fost receptată pozitiv de AIBA, care decis să ridice suspendarea Federaţiei Române de Box, pedeapsă pe care reprezentanţii forului mondial de box amator au dictat-o în urmă cu mai bine de două luni. Retragerea lui Obreja din federaţie a fost pe placul AIBA şi astfel pugiliştii români au şansa de a participa din nou la competiţiile de amatori organizate de Asociaţia Internaţională de Box.

„Am primit o scrisoare de la AIBA prin care ne-a anunţat de ridicarea suspendării şi au spus că sunt încântaţi de deciziile luate la Federaţia Română de Box. Cei de la AIBA cred că eu pot face lucruri bune pentru boxul românesc”, a spus noul preşedinte al FR Box, Leonard Doroftei, după aflarea veştii de ridicare a suspendării forului pe care îl conduce.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite