Boloni a intrat într-un conflict acid cu un coleg de breaslă: „Ştiţi care e diferenţa dintre el şi Dumnezeu?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a lansat un atac fără menajamente la adresa  actualului antrenor de la Standard Liege.

Conflictul a apărut după meciul direct de duminică, de la Liege. Antwerp a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Standard Liege, la care Răzvan Marin a fost pe teren 90 de minute, în etapa a XVII-a a campionatului Belgiei. Potrivit dhnet.be, Boloni s-a "dezlănţuit" la adresa lui Sa Pinto într-o emisiune televizată, după ce portulghezul a afirmat că, dacă echipa sa a făcut totul pentru a câştiga partida, adversarul nu a făcut nimic pentru a se impune. Antrenorul român a ironizat afirmaţiile lui Sa Pinto: "Eu respect ce a spus, dar nu sunt de acord cu el. La nivel de statistici, echipa care nu joacă fotbal, adică noi, Antwerp, a marcat 19 sau 20 de goluri, iar Standard 17. Eu recunosc că sunt extraordinari, sunt foarte buni şi noi suntem răi".

Apoi, Boloni s-a referit şi la caracterul lui Sa Pinto, pe care l-a antrenat când a fost la Sporting Lisabona (2001-2003).

"Nu vreau să fac glume aici şi voi fi un pic răutăcios. Preşedintele meu de la Sporting mi-a spus la finalul campionatului: <Suntem campioni, dar am avut un noroc fantastic că Sa Pinto s-a accidentat în prima etapă> Şi asta nu pentru că era un jucător rău, ci pentru că are un caracter conflictual. Ştiţi care e diferenţa dintre bunul Dumnezeu şi Sa Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea să fie Sa Pinto. Este un antrenor bun, dar caută mereu conflictele", a spus Boloni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite