Bişniţarii sunt în pragul disperării: clubul Steaua i-a făcut KO pe cei care vindeau bilete la suprapreţ la Steaua – Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul Steaua - Chelsea e „sold-out“ pe site-ul biletesteaua.ro
Meciul Steaua - Chelsea e „sold-out“ pe site-ul biletesteaua.ro

Conducătorii roş-albaştrilor au anunţat că 10.000 din cele 37.000 de tichete vândute online au ajuns pe mâna speculanţilor. Aceştia au inundat internetul cu „ofertele“ lor în care preţurile au crescut de patru ori faţă de cele normale!

Imediat după ce site-ul biletesteaua.ro, singurul autorizat să comercializeze online tichete pentru partida Steaua – Chelsea, a anunţat epuizarea stocului de 37.000 de bilete, bişniţarii şi-au intrat în rol.

Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ  şi de licitaţii online, a fost invadat de „superofertele“ speculanţilor. La secţiunea „bilete meci“, în primele şase pagini, apăreau numai anunţuri privind partida de la 7 martie.

Clubul Steaua a reacţionat

Într-o primă fază, conducătorii formaţiei din Ghencea le-au cerut fanilor să nu apeleze la bişniţari pentru a-şi achiziţiona bilete. Apoi, oficialii roş-albaştrilor au discutat cu administratorii site-ului okazii.ro şi au obţinut o victorie importantă împotriva speculanţilor.

Potrivit stiridesport.ro, în această seară, toate anunţurile pentru vânzarea tichetelor la meciul Steaua – Chelsea au fost şterse, iar conturile bişniţarilor au fost suspendate timp de 7 zile! În acest moment, la secţiunea „bilete meci“ au mai rămas doar câteva oferte, care au fost postate de câteva ore şi n-au putut fi şterse deocamdată.

Foarte probabil, în cazul în care nu vor reuşi să dea biletele la suprapreţ, în încercarea de a-şi recupera banii, speculanţii vor vinde tichetele la preţurile oficiale, în ziua meciului, în apropierea „Arenei Naţionale“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite