Belgia şi-a găsit selecţioner. Un spaniol e succesorul lui Marc Wilmots

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost la Everton, Roberto Martinez, în vârstă de 43 de ani, va prelua postul de selecţioner al primei reprezentative a Belgiei.

Aflat la prima experienţă ca selecţioner, Martinez va fi prezentat oficial joi, de la 13:30, ora României, în cadrul unei conferinţe de presă care se va putea urmări în direct pe pagină oficială de Facebook a federaţiei din Belgia.

"Federaţia belgiană a decis numirea antrenorului spaniol Roberto Martinez pe banca tehnică a echipei naţionale. Suntem mulţumiţi şi onoraţi că am găsit un tehnician de un asemenea calibru, într-un timp atât de scurt. Roberto Martinez a fost primul pe lista noastră de posibili selecţioneri", se arată în comunicatul emis de federaţia belgiană.

Martinez îl va înlocui astfel pe Marc Wilmots pe banca tehnică a selecţionatei Belgiei, antrenor demis după eliminarea de la Euro 2016, scor 1-3 în faţa Ţării Galilor, în sferturile competiţiei.

Noul selecţioner al Belgiei a antrenat ultima oară la Everton, însă britanicii au renunţat la serviciile lui în mai 2016, după ce formaţia de pe Goodison Park s-a clasat pe 11 la finalul sezonului din Premier League. Martinez sa mai antrenat echipele Swansea City şi Wigan Athletic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite