Becali a anunţat când l-ar da afară pe Rădoi de la Steaua: cine a cerut suspendarea fostului mijlocaş şi în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a dat vina pe Mirel Rădoi pentru remiza cu ASA Târgu-Mureş, scor 1-1, spunând că nu ştie să-i motiveze pe jucători.

În stilul său caracteristic, latifundiarul a schimbat acum foaia, într-o declaraţie oferită pentru Pro TV. „Îl iubesc pe Mirel Rădoi. Nu-l dau afară niciodată. Nici dacă se desfiinţează echipa nu-l dau afară. Ţin mai mult la el decât la Steaua. De fapt, de zece ori mai mult. Rădoi nu pleacă!“, a anunţat finanţatorul roş-albaştrilor.

Se cere suspendarea sa şi în Liga I

Decizia UEFA de a-i interzice prezenţa lui Rădoi în spaţiul tehnic în timpul meciurilor a stârnit ecouri şi în ţară. Mai mulţi oficiali au cerut fie direct, fie printre rânduri ca măsura dictată de forul european să se aplice şi la partidele din competiţiile interne.

„Trebuie să învăţăm să ne aliniem la cerinţele forurilor internaţionale. Emoţional, toţi suntem alături de Mirel, dar pe undeva sunt dezavantajaţi cei care au făcut şcoală. Sancţiunea trebuie să fie un semnal de alarmă că trebuie să respectăm regulamentele, pentru că UEFA nu se joacă. Practic, cred că este o amendă pe care o primim toţi, nu doar cei de la Steaua“, a spus preşedintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan.

„Probabil, ar fi o soluţie ca şi la noi, în campionat, fiecare persoană care ia loc pe banca de rezerve să aibă calificarea necesară“, a adăugat secretarul general al Concordiei Chiajna, Dumitru Mihalache.

La noi, în campionat, se poate orice. Noi nu respectăm regulile. Şi, culmea, asta o face clubul cel mai important din fotbalul românesc. Şi apoi avem pretenţia să ne calificăm peste tot. Bogdan Stelea fost internaţional  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite