Bazaliu a ajuns la naţională cu lacrimi în ochi: Declaraţii emoţionante oferite de jucătoarea care a înlocuit-o pe Cristina Neagu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazaliu

România a apelat la o mutare menită să compenseze pierderea vedetei ei la această ediţie a Campionatului European.

Bianca Bazaliu (21 de ani) a fost în lotul lărgit al României pentru Euro 2018, însă n-a prins şi delegaţia deplasată în Franţa pentru turneul final.

Acum însă, după ce colegele ei au jucat deja şase meciuri, Bazaliu a ajuns alături de ele pentru o confruntare colosală: România - Rusia (vineri, ora 18.30, TVR 1) în semifinalele Campionatului European!

Chiar dacă această convocare neaşteptată poate fi o şansă uriaşă pentru ea, Bazaliu a plecat spre Paris cu lacrimi în ochi, fiind foarte afectată de accidentarea gravă suferită de Cristina Neagu.

Ce a spus Bianca Bazaliu?

*Nu-mi doream să merg în contextul acesta la Campionatul European, mai ales că e Cristina cea care s-a accidentat, fiind şi colega mea de echipă. Deci, clar, nu-mi doream să merg în contextul ăsta!

*Imaginile cu accidentarea Cristinei au fost groaznice! Mi-au dat lacrimile instantaneu, nu mi-a venit să cred. Într-adevăr, vorbeam înainte de Campionat că îmi doresc ca toate fetele, cel puţin de la echipa mea, să se întoarcă sănătoase. Dar se pare că deja noi în echipă avem două accidentări, destul de grave (n.r. - pe lângă Neagu, s-a accidentat şi norvegianca Amanda Kurtovici, legitimată la CSM Bucureşti).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite