Laurenţiu Reghecampf, după avalanşa de greşeli de arbitraj  favorabile Stelei: „Arbitrii sunt şi ei oameni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua şi Basel, în partida tur din Grupa E Champions League FOTO Răzvan Păsărică
Steaua şi Basel, în partida tur din Grupa E Champions League FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa miercuri etapa cu numărul patru din Grupa E Champions League, când roş-albaştrii vor întâlni FC Basel, în deplasare. Pe stadionul considerat „acasă“, Arena Naţională, campioana României a obţinut o remiză (1-1) cu cea a Elveţiei. Partida retur se va juca miercuri, începând cu ora 21.45 şi va fi disponibilă LIVETEXT pe adevarul.ro.

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat meciul Basel - Steaua, pentru sport.ro. „Avem un meci foarte greu la Basel, ştim ce ne aşteaptă, întradevăr, dacă batem acolo, avem şanse foarte mari să mergem în primăvară. Bine, trebuie să câştigăm şi cu Schalke, ca să putem păstra şanse. 

Vrem să o luăm pas cu pas, să facem un meci bun şi sunt sigur că avem calitatea pentru a câştiga un astfel de meci. Sper ca jucatorii să fie pregătiţi pentru meci, pentru că am avut multe meciuri în ultima vreme. Încercăm să-l recuperăm şi pe Pintilii, să-l reintegrăm în echipă. El şi-a revenit, dar trebuie să avem grijă. Din păcate, l-am pierdut pe Neagu, care are mâna în ghips şi va trebui să stea cam trei săptămâni pe bară“.

După ce Ilie Stan a criticat evoluţia roş-albaştrilor din deplasarea disputată la Corona Braşov (1-1), antrenorul Stelei a comentat: „E în măsură să vorbească despre Steaua, nu mă deranjează deloc ceea ce a spus el şi alţii despre echipă. Noi jucăm din trei în trei zile şi avem patru-cinci jucători care au jucat deja 22 de meciuri în acest sezon. La Braşov am încercat să ajutăm jucători precum Alexandru Chipciu, care are nevoie de o perioadă de acomodare şi care nu poate să alerge la fel de mult ca ceilalţi. Sunt lucruri pe care am încercat să le exersăm la un meci oficial“.

Arbitrajul partidei cu braşovenii a fost aspru criticat de echipa gazdă, pe motiv că ar fi avantajat-o pe campioana României, însă Reghecampf se arată rezervat în această privinţă: „Nu comentez arbitrajele. Eu consider că Steaua joacă foarte bine, iar arbitrii sunt şi ei oameni, pot face greşeli“. 

Gabriel Iancu, jucător care s-a remarcat negativ printr-o serie de abateri indisciplinare la echipa de club sau la selecţionata României, suferă în continuare pentru comportamentul său: „El este pedepsit pentru ceea ce a făcut. Se pregăteşte în continuare alături de echipă şi va avea şansa lui să joace“.

Federico Piovaccari, golgheterul Stelei în Liga I, declară că este conştient de importanţa meciului: „Ştim că miercuri avem cea mai importantă partidă din acest moment, care poate decide soarta noastră. Obiectivul a rămas calificarea în Europa League, aşa că trebuie să câştigăm la Basel“.
Meciul va fi arbitrat de portughezul Olegário Benquerença, care va fi ajutat la cele două linii de Ricardo Santos şi Rui Tavares. Lista este întregită de asistenţii suplimentari Manuel De Sousa şi Artur Dias, arbitru de rezervă fiind Joao Santos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite