BASCHET Steaua s-a calificat în turul doi al Cupei României, după un meci decis în cea de-a doua repriză de prelungiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
steaua baschet

Steaua CSM EximBank s-a duelat, marţi, cu BC Mureş, în cadrul celui dintâi tur al Cupei României. Roş-albaştrii au jucat umăr la umăr cu oaspeţii, diferenţa fiind făcută, la limită, în cea de-a doua repriză de prelungiri, scor final 86-78 în favoarea gazdelor.

Pentru calificarea în turul doi al competiţiei, Steaua EximBank a avut nevoie în cele două manşe (68-64 în tur), de opt sferturi şi două reprize de prelungiri. Cheia din ofensiva Stelei a purtat numele de Pankracije Baraci, care a marcat 24 de puncte. Cea mai mare eficienţă i-a fost atribuită lui Titus Nicoară, care a încheiat partida cu un double-double, 20 de puncte şi 10 recuperări, fiind cel care a împins meciul în prelungiri. Tot un double-double a bifat şi Bill Amis, cu 13 puncte, iar Travis Watson a contribuit cu nouă puncte. Goran Ikonici a adăugat 15 puncte, Mihai Paul trei şi echipa al cărui preşedinte e Virgil Stănescu s-a calificat în următoarea fază a competiţiei.

De remarcat că Sala „Mihai Viteazul“, unde steliştii îşi dispută meciurile de acasă, a fost populată la capacitate maximă, existând migraţia susţinătorilor echipei de fotbal către omoloaga de la baschet. 

BASCHET Steaua EximBank are misiunea de a întoarce rezultatul din tur cu BC Mureş, în Cupa României

BASCHET Steaua EximBank debutează în Cupa României, după ce Virgil Stănescu şi-a anunţat retragerea ca jucător

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite