BASCHET Steaua a debutat cu o victorie sub conducerea noului său antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul echipei Steaua, Niksa Bavcevici Cosmin Moţei
Antrenorul echipei Steaua, Niksa Bavcevici Cosmin Moţei

Steaua EximBank s-a impus în deplasarea disputată la Timişoara, cu Timba, scor 59-87. Astfel, roş-albaştrii numără acum şapte victorii şi tot atâtea înfrângeri în Liga Naţională de Baschet.

Meciul a fost echilibrat doar în primele zece minute, atunci când s-au înregistrat opt schimbări de lider şi trei situaţii de egalitate. Apoi, cu americanul Robert Nyakundi, steliştii s-au distanţat decisiv în sferturile doi şi trei. Jucătorul din Dallas a marcat 24 dintre cele 30 de puncte ale sale în sferturile doi şi trei, pentru ca Steaua să conducă cu 72-51 înaintea sfertului decisiv.

În lipsa lui Virgil Stănescu, noul antrenor al echipei, croatul Niksa Bavcevici, s-a bazat sub panou pe Szabolcs Santa, care a primit 30 de minute de joc şi pe Milos Petkovici, care însă a comis cinci greşeli personale şi a fost eliminat din joc după doar 11 minute petrecute pe teren,
Cele 40 de puncte marcate din spaţiul de trei secunde şi cele 42 de recuperări, dintre care 15 ofensive, au contribuit decisiv la victoria facilă a echipei noastre.

Szabolcs Santa a totalizat 10 puncte şi opt recuperări, Bozo Djurasovici s-a remarcat cu 15 puncte şi patru recuperări, în timp ce Miljan Pavkovici, cu noua pase decisive şi Adi Tudor, cu şase, au fost principalii distribuitori ai roş-albaştrilor. Ivan Bosnjak a contribuit cu nouă puncte, nouă recuperări, patru pase decisive şi trei intercepţii, jocul său excelent pe tot terenul fiind uşor umbrit de cele cinci aruncări de la mare distanţă ratate din tot atâtea încercări.
Steaua a ajuns la şapte victorii şi şapte înfrângeri în acest sezon şi va juca în etapa următoare pe teren propriu cu SCM Craiova, echipă pe terenul căreia a câştigat în turul campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite