Bănel Nicoliţă e manager de echipă! Ce club a preluat fostul internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Stelei şi al echipei naţionale este în căutarea unui angajament. Până atunci, Bănel a preluat o nouă echipă din postura de manager.

Bănel Nicoliţă (31 de ani) se implică în reformarea clubului din aşezarea sa natală, Făurei. CS Făurei joacă în Liga a patra, dar Bănel are ambiţii mari din postura de manager al echipei. 

"Este un vis al meu de când eram copil să formez o echipă de fotbal competitivă la Făurei. Iar odată ce am avut acordul domnului primar Ionel Voinea am început să mă ocup personal de acest proiect. Am luat-o practic de la zero. În urmă cu o lună şi jumătate am început să caut fotbalişti pentru echipa de seniori, iar în clipa de faţă lotul pentru viitoarea ediţie de campionat a Ligii a IV-a începe să prindă contur. Am păstrat trei jucători din vechiul lot şi am adus deja câţiva dintre cei mai buni jucători din Brăila", a spus Bănel pentru Vocea Brăilei.

 "Am găsit la Făurei aceeaşi bază sportivă ca atunci când m-am apucat eu de fotbal, în urmă cu 23 de ani. Normal că pentru a face performanţă aveam nevoie şi de infrastructură propice acesteia. Suntem în curs de renovare a vestiarelor, lucrăm la suprafaţa de joc a terenului de fotbal, iar Primăria va moderniza tribuna. Vor fi montate scaune pentru ca suporterii din Făurei să vină cu plăcere la meciurile noastre. Veţi vedea o faţă nouă a clubului CS Făurei", a mai adăugat Bănel Nicoliţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite