Bancpost a devenit sponsor oficial al FRF şi al echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu şi preşedintele Bancpost
Răzvan Burleanu şi preşedintele Bancpost

Federaţia Română de Fotbal şi Bancpost au anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, parteneriatul lor strategic pe următorii ani.

Este o adevărată mândrie ca pe drumul performanţei pe care l-am deschis să avem Bancpost alături de noi, una dintre cele mai importante instituţii financiare din România, care a demonstrat timp de 24 de ani ce înseamnă perseverenţa, performanţa şi orientarea către oameni. În Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România ne-am asumat ca obiectiv calificarea Echipei Naţionale la toate cele trei turnee finale ce vor urma până în 2020. Este o promisiune puternică, în primul rând faţă de români, pentru îndeplinirea căreia avem nevoie de parteneri puternici precum Bancpost, care să ne fie alături şi care să ne inspire”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

”Bancpost este o instituţie bancară cu tradiţie îndelungată, un brand românesc puternic care de 24 de ani este alături de clienţii săi şi susţine economia românească. Astăzi, extindem contribuţia noastră şi devenim partener al Federaţiei Române de Fotbal şi al Echipei Naţionale de Fotbal, într-o perioadă foarte importantă: preliminariile Campionatului European 2016 şi calificarea la Campionatul Mondial 2018. Suntem onoraţi să fim parte din întreaga energie şi momentele de fotbal de calitate care vor urma. Acest parteneriat exprimă totodată angajamentul organizaţiei noastre faţă de valori precum spiritul de echipă, pasiune, perfecţionare continuă pentru succes şi orientarea către performanţă, valori pe care le avem în comun cu Echipa Naţională şi cu milioane de suporteri”, a declarat George Georgakopoulos, preşedintele executiv Bancpost.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite