Băieţii din Rahova au fost din nou la înălţime şi au bifat a cincea victorie în această vară la turneele de baschet 3x3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul turneu al verii, dar primul din noul sezon al circuitului naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball s-a încheiat duminică seara pe plaja din Mamaia cu victoria echipei Rahova’s Finest la categoria Open Masculin.

Băieţii din Rahova au bifat a cincea victorie în acest an în turneele marca Sport Arena Streetball şi au încasat cecul în valoare de 4500 de lei, după ce au trecut în finală de Autohtonii, scor 20-17. În competiţia feminină la categoria Open, pentru al doilea turneu consecutiv, victoria a aparţinut naţionalei de sub 18 ani a Ucrainei, care a învins în finală Agro Squad cu scorul de 21-11.

Peste 250 de jucători s-au înscris la acest eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Baschetul 3x3 a fost în prim plan timp de două zile pe plaja din Mamaia, cele două terenuri instalate fiind pline aproape non-stop. Şi în afara competiţiei pasionaţii de baschet s-au bucurat de cele mai bune condiţii de joc, la standarde FIBA 3x3, puse la dispoziţie de organizatori.

Momente de dans, concursuri pentru spectatori, muzica asigurată de DJ Elis pe toată durata competiţiei şi deja celebrele replici ale MC-ului Cosmin Petrescu au contribuit la o atmosferă de care s-au bucurat nu doar participanţii la competiţie, dar şi spectatorii aflaţi în drum spre plajă sau spre hotelurile din zonă.

La Constanţa a fost desemnat şi primul participant la Bulut Hoops 3x3 Camp, primul camp de baschet 3x3 organizat vreodată în România care va avea loc în perioada 7-11 septembrie la Kaufland Vitan Bucureşti. Victor Bogdan, component al naţionalei U18 de 3x3 a României a câştigat concursul de îndemânare şi a primit un voucher de participare la camp-ul care face parte din proiectul “Din stradă, la Jocurile Olimpice”, finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite