Australian Open: Simona Halep a descoperit de ce are nevoie pentru a câştiga un Grand Slam: „Darren Cahill lucrează mult cu mine la asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep la Melbourne
Simona Halep la Melbourne

Simona Halep este favorita numărul doi în turneul de la Melbourne, unde începe luni primul Grand Slam al anului 2016.

Simona a apărut azi în faţa presei internaţionale, iar la final a discutat şi cu singurul reprezentant al României la Melbourne, trimisul siteului treizecizero.ro, căruia i-a împărtăşit câteva lucruri noi. 

"Ca să câştigi un Grand Slam, cred că îţi trebuie un pic de experienţă şi mai mult curaj mental. Adică să crezi foarte mult că eşti în stare să câştigi. Lucrez la asta şi bineînţeles că Darren mă ajută foarte mult, are multă experienţă cu jucătorii cu care a lucrat dinainte şi care au câştigat multe Grand Slamuri. Facem tot ce putem şi sper să reuşim într-o bună zi.”

“Eu sunt mult mai relaxată. Nu mă mai stresez, nu mă mai deranjează absolut nimic. Înţeleg tot ceea ce se spune în ţară, nu mai urmăresc aproape deloc presa, nu mai citesc deloc de aproape un an. Mă simt mult mai bine aşa şi le mulţumesc celor care mă sprijină şi înţeleg tot ce se întâmplă atunci când pierd şi când câştig. Sunt două momente diferite, şi sunt aproape la fel, pentru că tot eu sunt, tot eu trec prin astea. Le mulţumesc şi celor care critică, pentru că şi criticile sunt bune ca să-ţi dai seama de nişte chestii. În general sunt însă foarte realistă şi tot ce nu e bine îmi spun singură în faţă, fără nicio reţinere" 

“Am vorbit cu antrenorul meu şi am stabilit nişte chestii. În principal, trebuie să devin mai solidă pe ce am deja, cred că am un joc destul de bun, nu trebuie să schimb mare lucru, doar să devin mai solidă. Dar, am mai spus şi mă repet, îmi doresc foarte mult să fiu mai bună în atitudine”.

“Abordarea lui Darren este sută la sută nouă. Dar în mare parte ştiam că trebuie să fac nişte lucruri şi îmi place că noi avem o conversaţie deschisă şi pe aceeaşi linie. Adică şi eu îmi doresc acelaşi lucru ce-şi doreşte şi el să fac pe teren. Cred că, dacă există comunicare, pot să progresez mult mai mult şi mult mai repede. Dar îmi trebuie timp să progresez la ceea ce mi-am pus în gând. Nu pot să fac totul de pe o zi pe alta şi nici de la un turneu la altul”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite