Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: „La 34 de ani nu mai e ca la 25“. Românca ştie cum o poate învinge pe americancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Serena Williams
Simona Halep şi Serena Williams

Simona Halep va debuta marţi la Australian Open, competiţie pe care o începe din postura de favorită numărul 2, după Serena Williams.

Simona va juca în turul I contra chinezoaicei Shuai Zang (numărul 132 WTA) şi are un culoar destul de bun către fazele finale ale competiţiei. Halep a fost întrebată de australieni despre duelul său cu jucătoarea americană şi a vorbit despre asta în The Weekend Australian: "De cele mai multe ori, Serena Williams nu e nevoită să alerge prea mult, graţie forţei sale. E foarte puternică şi e greu să joci împotriva ei. Mie îmi place să alerg mult pe teren. Dacă poţi păstra mingea în teren şi să ai multe schimburi, ai şanse să câştigi, fiindcă acum are 34 de ani şi nu mai e cum era la 24 sau 25", a spus Simona Halep.

Scorul întâlnirilor directe dintre Serena Williams şi Simona Halep este 7-1 pentru americancă

Simona a vorbit şi despre jocul ei:"Serviciul cred că este cel mai dificil, fiindcă nu sunt înaltă. De aceea trebuie să lucrez mult mai mult pentru a-l îmbunătăţi, deşi sunt scundă. Nu este un lucru rău să fii scund. Avem şi noi avantaje. Multe jucătoare scunde au câştigat titluri de Grand Slam. Justine Henin a fost idolul meu şi de aceea cred în mine şi că pot ajunge în top"

Se ştie programul primei zile de la Australian Open: Vezi AICI care e prima jucătoare din România care intră în competiţie şi când joacă Simona Halep 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite