Australian Open 2015: Simona Halep o va întâlni pe Karin Knapp în primul tur! Posibil duel cu o româncă în turul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

În primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca împotriva lui Karin Knapp, tenismenă italiancă aflată pe locul 51 în clasamentul WTA.

Simona Halep o va întâlni pe Karin Knapp în primul tur al Australian Open, partidă ce va fi programată luni sau marţi dimineaţa. Cele două tenismene nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Knapp are 27 de ani, este din Italia, ocupă locul 51 WTA şi a participat la începutul acestui an la Shenzen Open, la fel ca şi Simona Halep. Ea a fost învinsă în turul doi de TImea Bacsinzky, cea care a a pierdut finala în faţa Simonei. 

Are un singur titlu WTA în carieră, la Tashkent, anul trecut.

Dacă o învinge pe Knapp, Halep se va întâlni în turul doi cu învingătoarea dintre Jarmila Gajdosova (Australia) şi Alexandra Dulgheru (România).

Apoi, Halep ar putea juca împotriva Sabinei Lisicki (Germania) şi a Anei Ivanovici (Serbia), în vreme ce un duel cu Maria Şarapova e posibil în semifinale.

În afara Simonei Halep şi a Alexandrei Dulgheru, pe tabloul principal mai sunt Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu. Sorana va întâlni o jucătoare venită din calificări, Irina Begu pe Angelique Kerber (Germania, favorita numărul 9),  în vreme ce Niculescu are o misiunea grea cu favorita publicului australian Samantha Stosur. 

Cum se pregătesc Serena, Şarapova şi Simona Halep de Australian Open 

Apariţie surprinzătoare a Serenei Williams

Tecău şi Mergea, în finală!

Karin Knapp FOTO Guliver Getty Images

knapp foto guliver getty images

Comparaţie între Knapp şi Halep (WTATENNIS:COM)

knapp foto wta
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite