Australian Open 2015: Maria Şarapova s-a calificat în finala feminină, după ce a învins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, numărul 2 mondial, s-a calificat în finala feminină de la Australian Open, după ce a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 10.

Australian Open 2015: Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat calificarea în finala de dublu

Zece minute i-au fost necesare Mariei Şarapova pentru a câştiga primul game. Cu toate acestea, serviciul ireproşabil şi loviturile puternice ale Şarapovei nu i-au oferit nicio şansa Ekaterinei Makarova să o pună în dificultate pe ocupanta locului 2 mondial. Fără prea mari emoţii, Şarapova îşi adjudecă astfel primul set cu 6-3.

În cea de-a doua parte a jocului, diferenţa de scor dintre cele două rusoaice devine tot mai mare, în favoarea Şarapovei. Ekaterina Makarova nu reuşeste decât un game în setul secund, iar Şarapova închide meciul cu scorul 6-2.

Makarova trecuse în sferturi de Simona Halep, locul 3 WTA, scor 6-4, 6-0.

Maria Şarapova se află la cea de-a zecea calificare într-o finală de Grand Slam din cariera sa. Ea a mai câştigat Australian Open în 2008, a fost finalistă în 2007 şi 2012 şi semifinalistă în 2005, 2006 şi 2013. Anul trecut, ea a părăsit competiţia în optimile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite