Atleta sud-africană bănuită că ar fi bărbat se căsătoreşte cu o femeie. A dat 1700 de euro pentru a-şi lua nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semenya Casper
Semenya Casper

Singura atletă din lume suspendată pentru că se bănuia că de fapt ar fi bărbat a decis să-şi unească destinele cu o altă femeie.

Semenya Casper a devenit cunoscută lumii întregi în 2010, când a fost suspendată timp de 11 luni din cauza suspiciunilor că ar fi bărbat. Atleta a revenit în sportul de performanţă doar după ce a demonstrat contrariul printr-un test medical. Semenya, în vârstă de 23 de ani, este campioană mondială la 800 de metri şi medaliată olimpică cu argint în aceeaşi probă. La patru ani după ce a pus punct speculaţiilor pe seama identităţii sexuale, atleta Caster Semenya a anunţat că se căsătoreşte. 

Totuşi, nu este vorba despre un bărbat.Aleasa inimii sale a devenit colega din lotul feminin de atletism al Africii de Sud, Violet Raseboya (dreapta), care este mai mare cu cinci ani decât ea, şi alături de care trăieşte o poveste de dragoste din 2009. 

Potrivit obiceiurilor sud-africane, Semenya a achitat deja suma de 1700 de euro pentru a-şi cumpăra nevasta de la părinţii acesteia. Nunta dintre cele două sportive va avea loc în Africa de Sud, unde căsătoriile dintre persoane de acelaşi sex sunt permise din 2006.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite