Atenţie la Kerber! Ce a declarat jucătoarea din Germania despre posibilitatea de a o întrece pe Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminată de la Wuhan Open după primul tur, Simona Halep rămâne cu un avantaj consistent în fruntea ierarhiei WTA.

Ea va avea 8.065 de puncte la începutul săptămânii viitoare, în vreme ce Caroline Wozniacki poate ajunge în cel mai bun caz (dacă se impune la Wuhan), la 6.405 puncte, iar Angelique Kerber la 6.140 de puncte.

Calculele ulterioare arată că jucătoarea din Germania este mai periculoasă pentru Simona Halep, întrucât nu are nimic de apărat de anul trecut, în vreme ce Halep a jucat finala la Beijing şi a câştigat un meci la Singapore.

Kerber a declarat că nu e preocupată în acest moment de poziţia de lider mondial. "Locul 1? Ştiti, când am început anul eram pe locul 21 sau ceva de genul. Anul trecut am fost pe locul 1, aşa că pur şi simplu nu stau să mă gandesc la clasament.

Da, îţi doreşti să joci bine şi să fii pe locul 1, dar pentru mine este mai important să intru pe teren şi să joc cel mai bun tenis al meu, să mă bucur de tenis, de fiecare moment până la finalul sezonului. Dacă joc bine, dacă-mi câştig meciurile vom vedea ce va fi la finalul anului, însa eu chiar nu mă gândesc la clasament", a spus Kerber intr-o conferintă de presă.

De ce s-a înscris Halep la Moscova: e vorba de bani la mijloc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite