Astra - Pandurii 2-0: lupta pentru titlu continuă în două. După trei etape din 2014, s-a stabilit deziluzia returului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuvenii au învins într-o etapă în care Petrolul s-a împiedicat la Piatra Neamţ şi rămân singura echipă care ar putea „deranja“ Steaua în drumul ei spre locul 1.

Altă dată un derby al provinciei, Astra - Pandurii s-a dovedit a fi un meci prea uşor pentru gazde. Iar asta din cauza faptului că, în 2014, gorjenii sunt într-o cădere fără oprire. 

Elevii lui Cristi Pustai au o remiză şi două înfrângeri în primele trei runde ale anului, iar ultimul eşec a venit la Giurgiu. Măţel a făcut 1-0 (65), iar unul dintre fotbaliştii transferaţi de Astra în această iarnă, Iorga (70), a stabilit scorul final: 2-0.

Cu 12 etape înainte de terminarea campionatului, Steaua e lider cu 52 de puncte, fiind urmată de Astra, care are 48 de puncte. Podiumul e încheiat de Petrolul, echipă care tocmai şi-a schimbat antrenorul, cu 45 de puncte. Ieşiţi din lupta pentru titlu, prahovenii pot elimina şi Astra din cursa cu Steaua, în cazul în care îi vor învinge pe giurgiuveni, duminică, la Ploieşti (ora 20.30).

Deziluzia returului, Pandurii, ocupă poziţia a 5-a după 22 de etape cu 35 de puncte şi, de acum, o a doua calificare consecutivă în cupele europene pare un scenariu SF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite