Astra - ASA Tg. Mureş 1-0: „antrenorul“ Mutu e de ultimul loc. Ce bilanţ are fostul internaţional de când stă numai pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre dezamăgirea urmăritoarelor, giurgiuvenii au câştigat, relativ lejer, cu echipa care ocupă locul 6 din 6 în play-off. Succesul putea fi şi mai clar, dacă arbitrul Istvan Kovacs nu le-ar fi refuzat gazdelor un penalty clar la Alibec, în prima repriză.

Adrian Mutu a renunţat la obiectivul de a juca la Euro 2016, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă nici pentru cariera de antrenor nu pare a fi pregătit, în acest moment.

Atacantul de 37 de ani e omul care pregăteşte ASA, de când Petre Grigoraş a fost îndepărtat la insistenţele lui Mutu, susţinut şi de alţi „grei“ ai echipei. De atunci au trecut cinci meciuri, iar bilanţul e de o victorie, două remize, două eşecuri.

Ultima înfrângere a venit, vineri, în faţa liderului Astra, scor 0-1 (Teixeira 51). Mutu a rămas pe bancă pe toată durata jocului, antrenorul Mutu neapelând la jucătorul Mutu. Giurgiuvenii au avut pe lângă gol şi un penalty neacordat şi o bară, prin Boldrin (33).

Astra rămâne pe locul 1 în ierarhia play-off-ului, cu 32 de puncte, după trei runde. Podiumul e completat de Pandurii (28 de puncte) şi de Steaua (26 de puncte), însă ambele formaţii au câte un joc mai puţin.

ASA Târgu-Mureş e pe ultimul loc în play-off, cu 20 de puncte, la şase puncte de locul 4, ultimul care duce în Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite