CFR, prima mare lovitură pe piaţa de transferuri: clujenii vor un fotbalist de Liga Campionilor, care a ajuns într-o situaţie incredibilă în Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bastos
Bastos

După o primă jumătate de sezon în care echipa a ieşit din lupta pentru titlu, Paszkany şi Mureşan pregătesc reconstrucţia în iarnă.

CFR Cluj a învins Săgeata Năvodari cu 6-1, după un meci cu o fază de cascadorii râsului. Rezultatul a ridicat formaţia din Gruia pe locul 9 cu 25 de puncte, la şapte puncte de locul 3, ultimul care duce în Liga Europa.

Cum situaţia actuală e departe de standardele unei formaţii, care se obişnuise să ia titlul o dată la doi ani, în iarnă, se doreşte întărirea lotului. Prima ţintă? Un fotbalist care, anul trecut, a marcat două goluri pentru CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor.

Neplătit şi exclus de arabi

După prestaţiile sale în cea mai tare competiţie intercluburi, Rafael Bastos a fost vândut, în decembrie 2012, de CFR la Al-Nassr Riad pentru 3,5 milioane de euro. Mijlocaşul brazilian a semnat pe doi ani şi jumătate cu un salariu stagional de 800.000 de dolari.

Acum însă, Bastos e pe fărăs la Al-Nassr. Pe teren, a jucat excelent, adunând 20 de meciuri şi 11 goluri în campionat. N-a fost plătit însă de mai multe luni şi, din 6 noiembrie, a refuzat să mai joace, alături de alţi doi brazilieni, pentru Al-Nassr până nu-şi va încasa restanţele.

Potrivit stiridesport.ro, între timp, conaţionalii săi s-au sucit, şi-au cerut scuze pentru revolta lor, şi au fost reprimiţi în lot de saudiţi. Bastos, în schimb, a refuzat să-şi ceară scuze până nu-şi va lua restanţele.

Drept urmare, el nu mai e dorit de arabi, care ar fi început negocierile cu CFR pentru ca Bastos să revină în Liga I. 

CLICK AICI PENTRU A AFLA CONDIŢIILE ÎN CARE S-AR PUTEA REALIZA MUTAREA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite