Anunţul aşteptat de toţi suporterii handbalului. Ce se întâmplă cu selecţionerul Tomas Ryde după Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomas Ryde
Tomas Ryde

România n-a reuşit să iasă din grupele turneului olimpic de la Rio de Janeiro, iar acest lucru a stricat liniltea şi imaginea echipei feminine.

În ciuda acestui lucru, Tomas Ryde va rămâne selecţionerul României şi după eşecul de la Rio. Anunţul a fost făcut chiar de Alexandru Dedu.

"Tomas Ryde va rămâne, cu siguranţă, antrenorul Naţionalei feminine şi la Campionatul European din decembrie. Contractul său expiră pe 31 decembrie 2016. Am deplină încredere nu doar în Tomas, ci în toţi cei 9 membri ai staff-ului tehnic.

În ceea ce priveşte procesul de selecţie în echipa naţională, acesta este unul natural, iar elementul cel mai important este selecţia făcută pe criteriul valorii. Trebuie să avem un nucleu de echipă solid, cu experienţă, dar, în acelaşi timp, există şi jucătoare tinere care pot aspira la echipa naţională şi depinde doar de ele să ajungă acolo şi să se integreze în acest nucleu", a declarat Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Alături de Ryde, România a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 şi calificarea la Jocurile Olimpice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite