Anunţ de ultimă oră al lui Răzvan Burleanu, care tranşează disputa dintre CSA şi FCSB: „Asta e adevărata Steaua!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunţat că FCSB deţine tot palmaresul istoric al Stelei, astăzi a venit anunţul oficial al celor de la Federaţia Română de Fotbal.

"FC FCSB SA este deţinătoarea palmaresului Steaua. FCSB deţine Cupa Campionilor Europeni şi rezultatele din celelalte meciuri mari jucate. Nu este nicio problemă cu coeficientul UEFA pentru moment. Ce-i drept, UEFA va face aceasta specificare, că FCSB este deţinătoarea Cupei Campionilor. Asta o va ajuta", a spus Burleanu la Sport.ro. 

Şeful de la Casa Fotbalului a spus că CSA Steaua nu poate juca în Liga I, atât timp cât este club departamental. "Ionuţ Lupescu nu ştie legislaţia din Romania şi din acest motiv crede ca CSA Steaua poate juca în Liga I. Vă spun eu! Nu poate juca decât în Liga a II-a. Doar dacă se uneşte cu o instituţie privată poate ajunge şi în Liga I", a adăugat Răzvan Burleanu.

În data de 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). La 17 ianuarie, finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite