Andrei Gheorghe a fost un mare fan al sportului: Cine a fost fotbalistul său preferat şi ce a făcut pentru Gabi Szabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe

Stins la 56 de ani, cunoscutul om de radio şi televiziune a fost un fan al sportului de calitate, iar preferaţii săi au fost doi oameni uriaşi.

Moartea lui Andrei Gheorghe a fost tratată şi de presa sportivă, iar asta pentru că au existat multe legături între vedeta media şi lumea sportului.

Digi Sport a dezvăluit că, în 1999, Andrei Gheorghe a insistat pe lângă Adrian Sârbu, care era şef la Pro FM, ca o cursă crucială a Gabrielei Szabo să fie transmisă live la radio. Iar Szabo nu l-a dezamăgit pe Andrei Gheorghe: a câştigat cursa, dar şi Golden League, o celebră competiţie de atletism.

„În timp ce cursa era transmisă în direct, de către Andrei Nourescu, aflat la faţa locului, iar eu mă aflam în studio la butoane, Andrei a plecat pe străzile Bucureştiului pentru a afla ce se întâmplă, dacă oamenii sunt interesaţi de cursa Gabrielei. A relatat atunci: <<Toţi taximetriştii sunt pe ProFM şi ascultă cursa Gabrielei Szabo>>, spunea Andrei Gheorghe, care a şi înregistrat sute de mesaje de felicitare pentru marea noastră sportivă. Toate acele mesaje au ajuns, mai apoi, şi la Gabi Szabo, care a rămas impresionată. Andrei Gheorghe a fost înainte de orice un om de radio, un om care ştia să facă radio şi care avea harul de a-i face pe radioascultărori să nu se dezlipească de aparatele de radio“, a povestit Octavian Pescaru pentru Digi Sport.

Un mare fan al lui Hagi

Sursa citată a mai notat că Andrei Gheorghe a fost şi mare fan al luptelor sau al competiţiilor auto, iar sportivul care l-a impresionat cel mai mult în decursul vieţii a fost Gheorghe Hagi.

Întrebat de ce îl apreciază atât de mult pe Hagi, regretatul om de radio şi TV a oferit un răspuns simplu: „Doar el a scos atâţia oameni în stradă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite