Ana Maria Prodan, la adresa unui mare antrenor stelist: „La vârsta asta uiţi, faci pipi pe tine. Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea minte pe ultima sută de metri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan
Ana Maria Prodan

Ana Maria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, ne-a obişnuit cu replici vulgare şi conflicte deschise cu oameni din fotbal, dar ultima ei "ispravă" depăşeşte orice limită.

Prodanca l-a atacat suburban pe Emeric Ienei, antrenorul care a adus Stelei Cupa campionilor Europeni din 1986 şi unul dintre cei mai respectabili tehnicieni din istoria fotbalului românesc. Acesta spusese acum câteva zile că nu a fost frumos din partea lui Reghecampf să-i cheme pe jucătorii Stelei la grătare acasă al el, măcar din respect pentru colegul de breaslă Costel Gâlcă. Din cauza acestei afirmaţii, Prodanca s-a dezlănţuit mizerabil asupra lui nea Imi. 

"Ienei o ţine una şi bună că Reghe a încercat să atragă jucătorii de partea lui. Omul este.... Fără cuvinte:) chiar nu merită să vb despre el. Exact cum am spus. Un bătrân uitat de ani care trăieşte din amintiri. Nu mi aduc aminte dacă ienei a jucat finala de CL în cariera lui. Să îi fie ruşine că vb în continuare despre un subiect penibil. Reghe nu are ce să caute în România. Ienei poate a uitat ce nivel a atins Reghe. Dar la vârsta asta uiţi, faci pipi pe tine... Ajungem toţi aici... Dumnezeu să l ierte şi să i dea minte pe ultima sută de metri", a scris Ana Maria Prodan pe facebook.

ienei 2
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite