Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu, calificate în sferturi la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarele de tenis Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Alexandra Dulgeru, cap de serie numărul 6, a trecut în optimi de jucătoarea de tenis spaniolă Laura Pous-Tio, scor 6-0, 6-0. În sferturi o va întâlni pe belgianca An-Sophie Mestach, una din jucătoarele bine cotate ale turneului de la Dubai.

O altă jucătoarea din România, Andreea Mitu a trecut în optimi, scor 7-5, 6-4, de Nicoleta-Cătălina Dinu. În sferturi, Andreea Mitu o va întâlni pe japoneza Kimiko Date-Krumm. Nipona a trecut miercuri uşor de iberica Dominguez Lino.

Turneul challenger de la Dubai este dotat cu premii totale de 75.000 de dolari.

Tot miercuri, echipa formată din Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer a fost învins cu greu de americanii Bob şi Mike Bryan în turneul campionilor care se desfăşoară la Londra, scor 6-7, 6-3, 10-6. 

Citeşte şi:

Tecău şi Rojer, eşecuri spectaculoase în Turneul Campionilor: românul spune cum au pierdut un meci ca şi câştigat

Cuplul româno-olandez putea fi deja în semifinale, având în vedere ce şanse a avut, la Londra. Din păcate, cei doi şi-au bătut joc de oportunităţile avute într-un mod care l-a dus şi pe Tecău în pragul disperării.

Primul antrenor al Simonei Halep comentează despărţirea de Wim Fissette. Cine e favorit pentru postul de tehnician

Simona Halep a încheiat, săptămâna trecută, colaborarea cu belgianul Wim Fissette, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Unii au considerat-o prea pretenţioasă, alţii au pus schimbarea pe seama comunicării ineficiente dintre cei doi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite