Afacerile Simonei Halep: În ce domenii şi-a investit banii câştigaţi din tenis şi cine îi gestionează business-urile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e cea mai bună jucătoare din circuitul WTA la ora actuală, dar, în afara terenului, ea dă dovadă şi de un spirit antreprenorial destul de dezvoltat.

Simona Halep e printre cele mai de succes femei de afaceri din România, iar investiţiile făcute de ea au ajuns subiect de analiză în presa de specialitate.

Banii sunt făcuţi ca să fie investiţi, iar cu 22.913.208 de dolari câştigaţi din tenis, Simona Halep are ce investi! Potrivit ultimei actualizări făcute de WTA, românca ocupă locul 11 în clasamentul all-time al premiilor adunate în lumea sportului-alb. Cu astfel de resurse financiare şi având în jurul ei sfătuitori de top, precum Ion Ţiriac, nu e de mirare că Simona Halep a făcut investiţii masive în ultimii ani.

Potrivit unui material publicat aici de business-review.eu, afacerile familiei Halep cresc periodic. Ele sunt gestionate de tatăl Simonei, Stere, şi de fratele ei, Nicu. Iată lista celor mai importante investiţii.

A plătit 2 milioane de euro la Braşov

*În 2017, Simona a deschis o cafenea în oraşul ei natal, Constanţa, pe care a denumit-o SH (n.r. - Simona Halep). Logo-ul, bineînţeles, a fost o minge de tenis. Totuşi, fanii care n-au apucat să viziteze locaţia nu mai au acum această şansă. Halep a anunţat închiderea localului, urmând ca acesta să fie transformat într-un hotel.

*În 2017, Halep a cumpărat şi două hoteluri, unul în centrul istoric al oraşului Braşov, „Drachenhaus Hotel“, şi altul la Poiana Braşov, „Pensiunea Drachenhaus“. Potrivit foştilor proprietari, negocierile cu Halep au durat o săptămână, iar afacerea s-a încheiat pentru suma de 2 milioane de euro.

*Familia Halep deţine câteva blocuri în Constanţa, iar Simona a început, recent, să construiască un hotel şi în Mamaia. Valoarea investiţiei n-a fost dezvăluită.

*Simona a făcut şi o investiţie de suflet, la recomandarea lui Ion Ţiriac. A acceptat să finanţeze o echipă de hochei de fete, care evoluează în Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite