Adrian Mutu a vorbit iarăşi despre visul său de a juca la Euro: „Acolo e altceva decât se joacă în campionatul nostru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit în iarnă la ASA Târgu-Mureş cu gândul de a prinde Euro 2016, Adrian Mutu (37 de ani) a dezamăgit până acum în cele câteva partide jucate în tricoul ardelenilor.

“Deocamdată nu am arătat că merit să fiu chemat la lot. Am avut o problemă musculară, de aia nu am jucat în ultima vreme. Vom vedea ce se va întâmpla, dar sunt şanse mici să ajung la Euro. Acesta e visul meu, îmi doresc să se întâmple, dar şansele sunt foarte puţine. Cel puţin am încercat, am şi o vârstă... Acum fac şi alte lucruri. La Europene e altceva decât se joacă în campionatul nostru. Mai am şase-şapte meciuri să arăt ce pot”, a spus Mutu, la Dolce Sport.

“Briliantul” l-a lăudat pe Nicuşor Stanciu, noul purtător al tricoului cu numărul 10 din echipa României. “Cu Lituania am câştigat un jucător, pe Stanciu, care e cel mai bun în momentul de faţă. Acel număr, 10, are două tone. E greu, sper să-l ducă la nivelul pe care l-am dus atât eu, cât mai ales Hagi. Sper să nu-l umflăm pe Stanciu, să rămână cu picioarele pe pământ, e un 10 complet. Eu am fost un 9 şi jumătate, eu nu am fost 10”, a declarat Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite