Adrian Mutu şi tatăl său nu şi-au mai vorbit de două luni. Spiridon îl vrea acasă, să se ocupe de afacerile sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am oferte din Franţa şi Grecia pe care încă le analizez. Dacă va veni o ofertă concretă din România, de la o echipă care are pretenţii de câştigarea campionatului, de ce nu“, a spus recent Mutu, care visează să participe la Campionatul European din 2016.

De partea cealaltă, Spiridon Mutu, tatăl „Briliantului”, îl tot îndeamnă să se retragă şi să revină definitiv în ţară. Cei doi nu-şi vorbesc de mai bine de două luni. Să fie şi acesta un motiv?

“Vă rog să mă credeţi, nu am mai vorbit cu el de când a plecat în India. Nici nu mă sună şi nici nu îl sun. Nu suntem certaţi, să nu se înţeleagă asta, dar asta a fost situaţia în ultima perioadă. Nu am vorbit şi atât”, a spus Spiridon Mutu pentru „ring”.

„Nu mai scrieţi de Adi, că acum sunt alţi fotbalişti despre care trebuie să scrieţi. Adi a ajuns la finalul carierei. A fost fotbalist, dar a trecut…Ştiţi cum e, a fost odată ca-n poveşti, dar s-a terminat. După ce termină contractul din India, se retrage. El nici nu voia să se mai ducă, dar apucase să semneze contractul acela şi a trebuit să îl respecte. A avut obligaţia asta şi s-a dus să mai câştige şi el nişte bani. Că văd că mor unii de ciudă că ia bani şi nu joacă. E treaba lui, nu? Eu n-aş vrea să mai stea în fotbal, i-am şi zis. Aş vrea să lase fotbalul de tot şi să se ocupe de afacerile lui. El sigur nu o să mai joace la naţională. Cum va veni în ţară, se lasă de fotbal. Are şi el o vârstă. E timpul celor tineri, gata”, a zis Spiridon Mutu, conform sursei citate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite