Adevărul Live: Drum liber spre finala Indian Wells pentru Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a supravieţuit unui meci complicat în turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a primit cadou un traseu mult mai facil până în ultimul act.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul live

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells, fază în care o va întâlni pe Qiang Wang, din China, locul 55 WTA. Din calea jucătoarei noastre au dispărut 12 tenismene dintre primele 32 ale ierarhiei. 

Victoria muncită a Simonei din turul al treilea, 1-6, 7-6, 6-2 cu americanca Delohide, a venit la pachet cu alte bonusuri. Kristina Mladenovici, posibilă adversară în optimi pentru Halep, a fost eliminată de Qiang Wang, Petra Kvitova a pierdut la o americancă de 16 ani, Amanda Anismiova, iar Jelena Ostapenko a cedat şi ea în faţa Petrei Martici. Cele trei jucătoare completează o listă de tenismene cu greutate care au părăsit jumătatea de tablou a Simonei Halep, listă condusă de Garbine Muguruza. 

Analizăm şansele Simonei Halep de a se impune la Indian Wells alături de Iulian Anghel, Alexandru Ştefan (Adevărul) şi Andrei Constantinescu (Click!, doartenis.ro). 

Ce urmează pentru Halep
Optimi Qiang Wang (China, locul 55)
Sferturi Martici (Croaţia, 51) sau Vondrousova (Cehia, 54)
Semifinale  posibil Karolina Pliskova (Cehia, 5)
Finală Wozniacki / S. Williams / Svitolina / Kerber

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite