Adevărul Live, EURO 2016: o zi până la meciul România – Elveţia! Planul lui Iordănescu pentru calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea Adevărul Live de la ora 14.00 va fi gazda unor discuţii despre Campionatul European de Fotbal. În direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele veşti din tabăra tricolorilor înaintea confruntării dintre România şi Elveţia de mâine seară.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

România va juca mâine împotriva Elveţiei, pe Parc des Princes din Paris, în ceea ce ar putea fi o finală pentru locul al doilea în grupă.

Elveţienii au trei puncte în faţa României şi cu un succes în faţa tricolorilor îşi vor asigura biletul spre optimile de finală. Tricolorii în schimb, trebuie să scoată măcar un rezultat de egalitate pentru a rămâne cu şanse la locul al doilea înaintea ultimei partide.
Pe Parc des Princes din Paris, Elveţia porneşte cu şansa a doua împotriva României. De complezenţă sau nu, aceasta este declaraţia selecţionerului Vladimir Petkovici: "Franţa nu a avut un meci uşor cu România, pe când noi am avut nevoie de portarul nostru pentru a câştiga meciul cu Albania. România din punctul meu de vedere e favorită pentru locul doi, noi suntem outsideri. România din meciul cu Franţa inspiră teamă”, a spus Petkovici.

România se pregăteşte pentru meciul de miercuri cu Elveţia, iar „Generalul” Anghel Iordănescu intenţionează să facă câteva modificări în echipă. Toate acestea, dar şi alte subiecte „fierbinţi” de la EURO, vor fi dezăbute în studioul Adevărul Live de  jurnaliştii Iulian Anghel, Alexandru Ştefan şi Adrian Epure începând cu ora 14.00. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite