Acuze bahice în fotbalul românesc: Ce a putut să zică patronul Botoşaniului despre un fotbalist al echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

Fotbalul nostru mic, cu meciuri din ce în ce mai slabe, oferă şi reacţii demne de o competiţie de amatori, de mâna a 4-a.

FC Botoşani - Rapid, scor 0-2, a fost cea mai importantă partidă din etapa a 6-a, dacă e să ne luăm după poziţiile celor două formaţii în clasamentul Ligii I. Acolo, giuleştenii sunt pe 2, cu 16 puncte şi fără gol primit, în timp ce moldovenii completează podiumul, având 13 puncte.

Eşecul suferit pe teren propriu l-a scos din sărite pe finanţatorul gazdelor, Valeriu Iftime. Acesta s-a enervat cel mai mult din cauza modului în care s-au comportat doi dintre apărătorii săi: neamţul Braun şi stoperul Şeroni. De altfel, al doilea jucător, în vârsta de 34 de ani, a fost atenţionat, printr-o declaraţie bizară, că ar trebui să-şi îmbunătăţească jocul.

Ce a spus Valeriu Iftime?

*Rapid n-a meritat să câştige. Am avut două ocazii mari, pe care trebuie să le fructificăm. Nu înţeleg ce a făcut Braun (n.r. - fundaşul german, Christopher Braun) la primul gol. A făcut cea mai mare prostie. Nici la al doilea gol n-a dublat. E corigent spre repetent în apărare. E o greşeală impardonabilă, n-are voie să facă aşa ceva. 

*Rapidul n-a avut nicio ocazie, golul lor e întâmplare! Iar Şeroni... dacă Şeroni mai vine de două ori băut la meci, trebuie să joace altcineva!

*Am jucat fotbal, avem o echipă care joacă fotbal. Dacă Mihai Roman reuşea să înscrie la acea fază, meciul era mult mai frumos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite