A aterizat antrenorul Rapidului: pe cine l-au chemat giuleştenii la Bucureşti şi ce a spus la sosirea în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa va debuta, sâmbătă, în noul sezon al ligii secunde, acasă, cu Baloteşti, însă situaţia băncii tehnice e în aer după plecarea lui Florin Marin.

La Rapid ştim de acum salariile jucătorilor, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă nu ştim cine va fi antrenorul echipei în prima etapă.

Florin Marin a abandonat proiectul şubred al giuleştenilor, semnând cu ACS Poli Timişoara. Ca o ironie a sorţii, Dan Alexa, tehnicianul care a demisionat de la ACS Poli, ar putea face rocada cu „Flocea“ la Rapid.

Fostul mijlocaş, care a evoluat în Giuleşti, în sezonul 2011-2012, a sosit în această seară la Bucureşti pentru negocieri şi, cu acest prilej, a vorbit la Digi Sport despre planurile sale.

Ce a spus?

„Urmează să am nişte discuţii. Faptul că sunt aici demonstrează că îmi doresc să antrenez Rapidul. Prea multe n-am să spun pentru că n-am discutat nimic concret cu conducerea. Dar nu-mi e frică, pentru că nu veneam degeaba la Bucureşti. Îmi doresc să antrenez Rapidul, dar să vedem care e situaţia, care sunt condiţiile. Dacă o să fiu de acord să rămân e clar că singurul obiectiv va fi promovarea“, a declarat Alexa.

În stagiunea precedentă, acesta a izbutit promovarea în primul eşalon cu ACS Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite