A antrenat Steaua în Liga Campionilor şi acum va pregăti o codaşă din Liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dumitriu se întaorce în iarbă
Dumitru Dumitriu se întaorce în iarbă

Antrenorul care a calificat şi condus de trei ori Steaua în grupele Ligii Campionilor a decis să se coboare la munca de jos.

Dumitru Dumitriu, care a făcut performanţă la Steaua între 1994 şi 1997, este noul antrenor al formaţiei din Liga a III-a Inter Clinceni, care are doar un punct în clasament. "Am mai fost antrenorul echipei în urmă cu doi ani şi jumătate. Mă simt în stare, că dacă nu puteam nu mă băgam. A fost o chestiune de onoare. Cred că echipa asta se va ridica şi nu va avea probleme cu retrogradarea. În viitorul apropiat vrem să deschidem şi o şcoală de fotbal. Observator LPF puteam să mai fiu, dar s-a coborît vîrsta la 65 de ani, fără ca UEFA să ceară asta. Acolo sînt observatori şi la 70 de ani. M-am simţit jignit şi de asta am fost nevoit să renunţ şi nu m-am dus la nimeni, nici măcar la Gino Iorgulescu. Dacă făceam un raport la UEFA probabil că mă reprimeau, dar nu fac eu d-astea”, a declarat Ţiţi Dumitriu la Sport Total FM, citat de Fanatik.

În cariera de antrenor, începută în 1980, Ţiţi Dumitriu (68 de ani) a antrenat FC Botoşani, naţionala de tineret, Dacia Unirea Brăila, AEK Atena, Apollon Limasol, Rapid, Oţelul, Rocar, Panionios, FC Bacău, Akratitos, FC Bihor, Prefab Modelu, Poli Iaşi, dar a fost secund şi la echipa naţională.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite