VIDEO Şumudică, victorie la debut, după cadoul lui Doru Bratu. Chiajna câştigă în deplasare, la limită, cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul meci al etapei a 23-a le-a adus faţă în faţă pe Pandurii şi Concordia, ilfovenii aflaţi la primul meci după debarcarea lui Ionuţ Chirilă şi înregimentarea lui Marius Şumudică. S-a încheiat la fel ca şi în celelalte două partide, cu un succes al oaspeţilor, cu 1-0. Totul s-a decis pe final, în 30 de secunde, când Pandurii a trimis un balon în transversală, iar Concordia a marcat, după o fază ciudată.

Gazdele au început mai bine meciul şi au controlat prima jumătate de oră, una în care vârful Shamsin a irosit două ocazii mari. 

Mai întâi un şut din drop, din 12 metri, trimis pe lângă poarta lui Râmniceanu (12), apoi un „cap“ din 6 metri, din plonjon, peste buturile goalkeeper-ului de la Chiajna. 

La pauză, Cristi Pustai l-a înlocuit pe atacantul libanez cu Alex Dos Santos, iar brazilianul a trecut şi el pe lângă gol, de două ori, în primele 10 minute de la reluare. 

Partida a devenit tot mai urâtă, mai ales că, o dată cu trecerea timpului, ilfovenii s-au blocat tot mai bine şi au tras de timp cu orice prilej, în tentativa de a-şi asigura punctul. Iar până la urmă s-au întors la Chiajna cu trei, după un cadou de zile mari. 

În minutul 84, argentinianul Giusti a trimis în transversală, şi, aproape imediat, oaspeţii au deschis scorul. 

Goalkeeper-ul Râmniceanu a degajat lung, Doru Bratu, fundaşul central al gorjenilor, la primul meci în tricoul Pandurilor, a lăsat balonul să cadă (deşi-l putea respinge uşor cu capul), iar Wellington a scăpat singur spre poartă şi l-a învins simplu pe Gliwa. 

1-0 pentru Concordia, scor final, succes pentru Şumudică la meciul de debut şi prima victorie din 6 decembrie pentru ilfoveni. 

VIDEO FAZA GOLULUI 

Şumudică: 

Dumnezeu ţine cu cei puternici“ 

„Dumnezeu ţine cu cei puternici. Am rezistat asaltului lor, ştiam lucrul ăsta, am pregătit meciul astfel încât să-i lăsăm într-o anumită zonă, după care să jucăm tranziţia pozitivă şi să-i suprindem. Publicul a pus presiune pe ei şi am ştiut lucrul ăsta şi l-am speculat. Mă bucur că băieţii au înţeles partitura şi au aplicat-o perfect. Este o victorie mare, mai ales că Chiajna reuşeşte să câştige după şapte meciuri. Sunt foarte fericit, am învins o echipă care a jucat în Europa“, a declarat Şumudică, la finalul partidei, la DigiSport.

Pentru noul antrenor al Concordiei urmează revederea cu un alt fost rapidist, aflat acum pe banca Petrolului, Răzvan Lucescu. Meciul Concordia - Petrolul, din etapa a 24-a, se joacă sâmbătă (18.30), la Chiajna. 

VIDEO Seara oaspeţilor în Liga 1: Oţelul-Ceahlăul 0-1. Astafei i-a "îngropat" pe gălăţeni, după ce a ratat un penalty

VIDEO FC Vaslui-FC Botoşani 0-1. Cu un om în minus, botoşănenii au dat lovitura, pe final, la Vaslui printr-un eurogol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite