Şumudică s-a dezlănţuit după victoria Astrei: „Au avut trei goluri anulate? Asta e viaţa! Nu pot să-i halesc pe stelişti!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică şi-a dat drumul la gură după ce echipa sa a învins cu 2-0 pe Steaua, chiar dacă victoria a fost facilitată de trei greşeli grave de arbitraj.

”Băieţilor le-am cerut să joace fotbal, nu-mi place să joc cu închizători, o fac pe parcursul meciului, dar nu-mi place. Am riscat, am jucat cu Teixeira şi Boldrin, am jucat cu doar patru jucători defensivi. Am riscat ca să-i bat pe Steaua, cu noroc, cu icoana adusă de nevastă-mea, că o uitasem acasă. Icoana asta mi-a dat-o duhovnicul meu, iar Dumnezeu m-a ajutat în momente grele. Eu sunt mai slobod la gură, dar am un Dumnezeu... Steaua a avut trei goluri anulate? Asta e viaţa!", a punctat Marius Şumudică. 

Tot el a continuat:"Rădoi e un antrenor bun, care poate să crească, ştie să vorbească, are speech. Mă bucur nespus că am câştigat în faţa Stelei, îmi place să îi văd trişti. Mă supără, însă, că rapidiştii mei m-au acuzat că le-am dat titlul, după ce am bătut-o pe ASA. Şumudică a demonstrat că are coloană vertebrală, nu o să stea niciodată în poziţia maxi-taxi. Dar pe stelişti nu îi halesc şi n-o să îi halesc niciodată”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite