Şumudică a explicat plastic cum se diferenţiază fotbalul românesc de cel englez: breakfast, fasole şi cârnăcior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu e la un meci de o performanţă uriaşă: eliminarea celor de la West Ham United în turul III preliminar al Ligii Europa. Înaintea returului de joi (ora 21.00, Digi Sport 1), tehnicianul românilor a avut un discurs spectaculos.

Englezii desconsideră echipa lui Marius Şumudică, chiar dacă, după rezultatul din tur, giurgiuvenii au prima şansă de calificare în play-off-ul Ligii Europa.

Antrenorul Astrei nu e surprins de abordarea formaţiei britanice şi, potrivit gsp.ro, a explicat ce desparte fotbalul românesc de cel englez. 

„Am intrat pe un site cu ştiri despre West Ham şi am văzut că a făcut o ofertă de 16 milioane de euro pentru Javier Hernandez, de la Manchester United. Deci vă daţi seama cu ce echipă ne batem. Breakfast-ul la ei înseamnă fasole şi cârnăciori şi când joacă mănâncă terenul. Noi abia descoperim fulgii şi cerealele“, a declarat Şumi.

El nu e entuziasmat după scorul din tur, 2-2, care le oferă elevilor săi prima şansă de calificare.

„Va fi o partidă extraordinar de grea. Imediat după ce s-a terminat prima partidă le-am zis jucătorilor că n-am realizat nimic. Am făcut o partidă foarte bună, dar mai e returul şi se poate întâmpla orice. Ar fi o surpriză dacă Astra ar elimina West Ham, altfel nu. Trebuie să dăm 100% pentru a avea şanse“, a adăugat antrenorul giurgiuvenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite