Începe „spălarea“ imaginii Mariei Şarapova! S-a găsit un articol în regulament care-i poate reduce substanţial suspendarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Maria Şarapova aşteaptă judecarea şi decizia Federaţiei Internaţionale, după ce pe 7 martie a anunţat că a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

În mod normal ea ar trebui să primească o suspendare între doi şi patru ani, dar mai mult ca sigur acest lucru nu se va întâmpla. Există indicii conform cărora Şarapova nu va sta nici măcar un an, iar americanii de la Tennis World USA susţin că rusoaica va scăpa cu doar câteva luni de suspendare. 

Ei au descoperit un articol în regulament în care scrie că sportivii care acordă un ajutor substanţial în rezolvarea cazului vor avea parte de o reducere consistentă a pedepsei. Şarapova a făcut deja un prim pas, anunţând singură că a fost depistată pozitiv şi asumându-şi întreaga vină pentru acest incident. în continuare, ea trebuie să se pună total la dispoziţia anchetatorilor şi să-i convingă pe aceştia că a fost vorba de neglijenţă şi nu de un gest premeditat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite