Încep Europenele de gimnastică. România are două sportive care vor evolua la toate aparatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Bulimar
Diana Bulimar

Campionatele Europene de la Montpellier încep azi, când se vor desfăşura calificările pentru concursul feminin, şi se încheie cu finalele pe aparate de duminică.

Diana Bulimar şi Laura Jurcă vor reprezenta România la toate aparatele."Ultimul antrenament înainte de calificări. Fetele nostre şi-au repetat integralele şi sunt gata. Diana Bulimar şi Laura Jurcă vor evolua la toate aparatele, iar Andreea Munteanu la bârnă şi sol, în timp ce Andreea Iridon va fi la paralele şi bârnă. Mâine (n.r. - miercuri) e zi de concurs, tare, fetele‬!", este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook, unde sunt postate şi fotografii de la ultima şedinţă de pregătire a reprezentantelor României. 

Programul complet al competiţiei este următorul: miercuri - calificări feminin, joi - calificări masculin, vineri - finale concurs individual feminin şi masculin, sâmbătă - finale aparate ziua I, duminică - finale aparate ziua a II-a.

La ediţia din acest an a Campionatelor Europene vor participa 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

Programul transmisiunilor TV

Vineri, 17 aprilie – Finala la individual compus, feminin si masculin(in direct pe TVR1, de la ora 15:00)
Sambata, 18 aprilie – Finalele pe aparate sol, cal cu manere si inele, masculin si sarituri si paralele, feminin (in direct pe TVR1, de la ora 15:30)
Duminică, 19 aprilie – Finalele pe aparate sarituri, paralele, bara fixa, masculin si barna si sol, feminin (in direct pe TVR1, de la ora 15:30)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite